Valg af model, Alt-i-1

Vælg mellem mange forskellige modeller

Nilfisk centralstøvsugere fås i forskellige modeller til boliger op til 100 m², 150 m², 250 m² og 500 m². Alle kan udstyres med en af vores tre slanger.


For at gøre livet lettere for dig fås Nilfisk centralstøvsugerne som komplette installationssæt, der passer til forskellige størrelser boliger. Du kan naturligvis også købe alle dele separat.

 

Installationssæt indeholder alle nødvendige dele til installationen i hjemmet - centralstøvsuger, slange, håndtag og alle de tilbehørsdele, rør og fittings, der er nødvendige for den perfekte installation.

 

Læs flere produktdetaljer på hver enkelt model herunder.

 

Nilfisk Alt-i-1 Supreme 150

 

Til huse på ca. 150 m².

Nilfisk Alt-i-1 Supreme er en praktisk løsning og passer til de fleste hjem. Slangen er 9 meter og dækker ca. 90m². Man kan vælge mellem en manuel, Wireless+ eller en Deluxe slange.

 

Maskinen har selvrensende filter og kan bruges med og uden støvsugerpose (20/25 liter), som kun skal tømems et par gange om året. Med en air watt på 641 giver All-in-1 Supreme dig en kraftfuld støvsuger.

Nilfisk Alt-i-1 Supreme 250

 

Til huse på ca. 250 m².

Nilfisk Nilfisk Alt-i-1 Supreme er en praktisk løsning og passer til de fleste hjem. Slangen er 9 meter og dækker ca. 90m². Man kan vælge mellem en manuel, Wireless+ eller en Deluxe slange.

 

Maskinen har selvrensende filter og kan bruges med og uden støvsugerpose (20/25 liter), som kun skal tømems et par gange om året. Med en air watt på 712 giver All-in-1 Supreme dig en kraftfuld støvsuger.

Nilfisk Alt-i-1 Supreme LCD

 

Til huse på ca. 500 m².

Nilfisk Alt-i-1 Supreme er en praktisk løsning og passer til de fleste hjem. Slangen er 9 meter og dækker ca. 90m².

 

Maskinen har selvrensende filter og kan bruges med og uden støvsugerpose (20/25 liter), som kun skal tømems et par gange om året. Med en air watt på 727 giver All-in-1 Supreme dig en kraftful støvsuger.

 

Tilbage